s-bag® Anti-Allergy Støvsugerposer

Anti-allergen effekt: s-bag® Anti-Allergy beskytter helsen og bidrar betraktelig til god hygiene og ren luft i hjemmet, samtidig som den opprettholder utmerket ytelse. s-bag® Anti-allergi reduserer eksponeringen for allergener og risikoen for allergi i familien.

Høy filtreringskapasitet: s-bag® Anti-allergi har høy filtrering for å fange pollen, støvpartikler, støvmidd, middallergener og katteallergener så små som 1 mikron (15 ganger mindre enn diameteren på et menneskehår). Dette filtreringsnivået er til nytte for astmatikere og allergikere.

For optimal ytelse bør posene skiftes regelmessig, og filtrene bør skiftes ved hvert 4. posebytte. Alle filtre skal byttes minst to ganger i året, eller når de blir synlig skitne. Bruken av ikke-ekte s-bag® støvsugerposer kan påvirke støvsugerens ytelse negativt.

Forhandlere

s-bag® Classic Long Performance støvsugerpose

Den originale syntetiske støvsugerposen

s-bag® Ultra Long Performance støvsugerposer

Den ultimate originale støvsugerposen for topp rengjøring

s-bag® Anti-Odour Støvsugerposer

Den originale støvsugerposen for eiere av kjæledyr

s-filter®

Partikler støvsuget opp av din støvsuger filtreres effektivt og beholdes i filteret. Ved å opprettholde et støvfritt miljø kan alle i familien din puste lettere og føle seg bedre.

Vis produkter

s-fresh®

S-fresh®-serien er laget for å spre dufter i hjemmet mens du rengjør, og gir deg ikke bare et rent hjem, men også et herlig duftende hjem!

Vis produkter