GREEN Hygiene filter ™ - skyllbart filter for støvsuger

GREEN Hygiene-filteret gir samme ytelse som standardhygienefilteret, men rammen er laget av 100 % resirkulert ABS-plast. Ved å opprettholde et støvfritt miljø kan alle i familien din puste lettere og føle seg bedre. Dette filteret fanger opp selv de aller minste partiklene, inkludert pollen, muggsporer, støvmiddfecesl og -allergener, og reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.  

Den høye kvaliteten på materialet som brukes i våre filtre gir støvsugeren din en kraftig luftgjennomstrømming og høy sugekraft, samt et høyt filtreringsnivå og maksimal støvoppsamling.  

For å sikre støvsugerens ytelse, anbefaler vi at du skyller filteret hver gang det blir synlig skittent. Skyll det under rennende vann og børst lett over med en børste. La filteret tørke før du setter det tilbake.

For optimal ytelse bør filtrene skiftes for hver femte støvsugerpose. Alle filtre skal byttes minst to ganger i året eller når de blir synlig skitne. Bruk av ikke-originale Electrolux støvsugerposer og -filtre kan påvirke støvsugerens ytelse negativt.

Forhandlere

s-bag®

Vis produkter

s-fresh®

S-fresh®-serien er laget for å spre dufter i hjemmet mens du rengjør, og gir deg ikke bare et rent hjem, men også et herlig duftende hjem!

Vis produkter